• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 3 May 2020
Wel of geen interesse in elkaar?
0 Comments

Na je aanmelding op een datingsite heb je een leuke date gevonden met interesse. Jullie hebben wat heen en weer gemaild en uiteindelijk besloten om elkaar in het echt te gaan ontmoeten. Leuk natuurlijk, maar hoe kom je er nu achter of je date ook geïnteresseerd is in jou of het liefst hard weg wil rennen?

De eerste date

Na de inschrijving op een datingsite heb je waarschijnlijk kunnen kiezen uit diverse profielen die bij jou zouden passen, althans via het systeem van de website. Of dat zo is moeten we natuurlijk nog achter komen. Je bent aan de praat geraakt met een van de gegadigden en hopelijk had je daar een goed gevoel bij. Eigenlijk kunnen we er van uit gaan dat dit ook echt zo is, want uiteindelijk hebben jullie afgesproken om elkaar te gaan ontmoeten.

Allemaal heel erg spannend natuurlijk en je probeert je er zo goed mogelijk op voor te bereiden. Wanneer je hem of haar dan daadwerkelijk ziet kan het maar zo zijn dat je een prettig gevoel in je buik krijgt en met deze date eigenlijk nog wel verder zou willen. De eerste vraag die dan bij je opkomt is “Is hij ook geïnteresseerd in verder contact met mij?”. Daar zal je achter moeten komen.

Herken de interesse en signalen

De mooiste manier zou zijn om je date het gewoon te vragen, maar we begrijpen ook wel dat dit niet altijd even handig gaat. Een andere manier is om te letten op de signalen. Zijn lichaamstaal verraad al zeer veel. Wanneer hij steeds van je af kijkt en zich ook van je weg draait kun je er eigenlijk zeker van zijn dat hij geen interesse heeft. Ook als hij erg afwezig reageert of dat je het idee hebt dat hij niet naar je luistert kan een teken zijn dat de interesse er niet is of niet groot is. Wanneer hij echter tijdens het hele gesprek steeds oogcontact met je blijft zoeken dan is er zeker een interesse bij hem te vinden.

Natuurlijk is er ook lichaamstaal die verraad dat hij wel interesse heeft in een verder contact tussen jullie twee. Een van de signalen is dat je date steeds probeert je aan te raken. Het is natuurlijk wat je zelf fijn vind, maar dit is zeker een goed teken.

Sommige van de bijwerkingen die u ervaart bij het gebruik van goedkoop kunnen zijn: overmatig zweten, overmatig zweten, of moeite met plassen of een droge mond.

Serieus of voor de seks

Wanneer je het idee hebt dat de interesse er is, is het natuurlijk de vraag of dit is voor een serieus verder contact of voor een eenmalig seksavontuurtje. Belangrijk is natuurlijk ook wat jullie hier van te voren over besproken hebben, maar als hij alleen maar seksistische opmerkingen maakt is dat vaak een teken dat het om een eenmalig avondje gaat. Ook wanneer ogen afdwalen naar de borsten of hij gehaast is met het gesprek en steeds er op aan dringt om te gaan, kun je er vrijwel zeker van zijn dat het niet om een serieuze relatie gaat. Of je hier op in gaat is natuurlijk aan jezelf. Het meeste zal bij het afscheid duidelijk worden.

Overduidelijk is het als hij je mee naar huis vraagt of hij aandringt je thuis te willen brengen, maar wanneer je hem de vraag stelt om nog eens af te spreken zal je vraag voor eens en altijd beantwoord zijn. Stel hem de vraag voor een vervolg op jullie date, ontwijkt hij het antwoord of zegt hij dat hij dan eerst moet zoeken in zijn agenda, laat het dan maar los, hoogstwaarschijnlijk zal je dan niets meer van hem horen, maar vindt hij het leuk om aan jullie date een gevolg te geven dan is de interesse in jou serieus en komt er een leuk vervolg, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *