• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 28 December 2019
Waarom datingapps gebruiken?
3 Comments

Tegenwoordig heeft 90% van de Nederlanders een mobiele telefoon waar op je apps kunt draaien, zo ook datingapps. Door het gebruik van datingapps probeert men vaak snel de ware liefde voor het geluk te dingen.

Welke datingapps zijn er?

De Google Play Store en de Apple Store staan vol verder verschillende datingapps. Zo heb je bijvoorbeeld Tinder en Happ’n maar wordt er ook vaak gebruik gemaakt van apps zoals Snapchat. Door gebruik te maken van dit soort apps, is het altijd de vraag wat de juiste en vooral ook welke de juiste is om te gebruiken. Maar daarvoor kun je natuurlijk altijd even zoeken naar reviews op Google. Door je goed in te lezen, is het vaak mogelijk om te zorgen dat je wel de juiste keuze maakt voor welke van de datingapps je gaat.

Tinder fake of echt

De datingapp Tinder is een veel gebruikte app door vooral jongeren voor het zoeken van contact. Tinder is één van de datingapps die een gratis mogelijkheid heeft in gebruik. Wanneer je de gratis versie gebruikt, word je wel behoorlijk beperkt. Deze beperking kun je natuurlijk opheffen door Tinder plus aan te schaffen iedere maand. De vraag reist altijd of de Tinder app echt of nep is. Wij zijn van mening dat datingapps zonder fake gebruikers geen bestaansrecht hebben. Het is daarom ook zeker aannemelijk dat een app als Tinder ook gebruik maakt van fake gebruikers.

Wat is Happ’n

Een van de datingapps is Happ’n. Deze app maakt meer gebruik van je mogelijkheden van je telefoon. Deze app werkt in samenwerking met je GPS functie van je telefoon. De app Happ’n scant continue je omgeving om te kijken of er medegebruikers in je buurt zijn die een match hebben met jou. Door elkaar vervolgens hello of een hartje te sturen leg je het eerste contact vanaf jou kant. Wanneer degene waar jij op reageert hetzelfde doet, kun je gratis met elkaar contact hebben.

3 thoughts on “Waarom datingapps gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *