• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 22 March 2020
Subtiel een date afwijzen
0 Comments

Hoe wijs ik subtiel een date af? Nou daar zijn natuurlijk wel meerdere manieren voor die wij je graag willen vertellen. Het is belangrijk om vooral altijd in jezelf te vertrouwen. Wanneer je eenmaal jezelf goed vertrouwt, dan komt de rest ook altijd vanzelf wel goed. Geloof in jezelf en je hebt al 90% winst.

Welke hints moet ik geven?

Het is vaak niet de bedoeling dat je kwetsbare hints geeft. Je wilt meestal iemand niet kwetsen en daarom is het belangrijk om bepaalde dingen subtiel aan te pakken. Je kunt dit zowel als vrouw als man behoorlijk veel moeite mee hebben. Bedenk vooraf goed of je iemand denkt te kwetsen? Misschien wil die wel één keer daten? Of misschien ziet hij of zij wel veel meer in mij? Natuurlijk is het belangrijk om deze vragen vooraf op een rijtje voor jezelf te hebben.

Wees eerlijk en oprecht en subtiel

Tijdens het afwijzen van een date of een afspraakje is het natuurlijk wel belangrijk dat je open, eerlijk en oprecht naar elkaar kunt zijn. Zeg gewoon heel eerlijk wanneer je het niet ziet zitten of misschien heb je wel een andere reden dat je iemand wilt afwijzen. Daarom is het belangrijk dat wanneer je iemand wat zegt, dat je diegene ook vooral in de ogen durft aan te kijken. Dit breng vaak een goed gevoel mee. Iemand die met een weggedraaid hoofd wat zegt, wordt vaak niet serieus genomen. Dit kan ook als kwetsend worden ervaren door de andere partij. Je kunt immers ook geen relatie bouwen met iemand waarvan je niet zeker weet of je daar gelukkig mee denkt te gaan worden?

Online contact?

Wanneer je vooral met iemand online contact hebt kan het een stuk makkelijker zijn om je gevoelens te uiten dan wanneer je tijdens het hebben van bij voorbeeld een date, strandwandeling of iets anders wat leuk is om te doen. Wees en blijf vooral eerlijk en zorg altijd dat je achteraf met een fijn en goed gevoel uit elkaar kunt gaan. Het is immers belangrijk dat je elkaar met een goed gevoel achter laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *