• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 23 March 2020
Seksdate regelen met elkaar?
4 Comments

Een afspraakje maken hebben we allemaal wel eens gedaan. Vroeger op school, later in het café en tegenwoordig meestal via internet of door gebruik van een datingapp. Maar wat vroeger erg taboe was, is nu helemaal in. Een seksdate. Je spreekt met elkaar af, enkel en alleen om eens heerlijk los te gaan en daarna als goede kennissen tot ziens te zeggen of misschien wel helemaal nooit meer iets van de ander te vernemen. Maar wat is daar nu zo leuk aan en, belangrijker, hoe regel je een seksdate met elkaar en wat zijn de do en dont’s?

Geen taboe meer

Een tijdje terug rustte er nog een behoorlijk taboe op het hebben van een seksdate. Echter die tijd is gelukkig voorbij. Zelfs vreemdgaan is iets wat steeds normaler wordt. Of we dat moeten willen is natuurlijk ten tweede, maar het is wel de realiteit. Wanneer je op zoek bent naar een date voor enkel seks, dan kun je goed op internet terecht. Er zijn zelfs datingsites die zich hier helemaal op hebben toegelegd. Wel zo handig als je van te voren weet dat het jullie allebei maar om 1 ding te doen is.

De eerste stap

De eerste stap om een seksdate te vinden of vreemd te gaan is het inschrijven op een datingsite. Vaak is het moeilijk om een eerste stap met dit soort inschrijvingen te zetten. Zoals we net al aangaven kun je dit het beste doen op een datingsite die zich op heeft gespecialiseerd. De kans dat je een seksdate vind op een site voor serieuze relaties is erg klein, waarschijnlijk zal je date daar meer van je verwachten als een nachtje pret. Voor je jezelf inschrijft is het van belang eerst even te kijken welke voorwaarden de website heeft. Zeker als je in het geheim wilt afspreken, is het handig als je via de website kunt reageren en geen ongevraagde mailtjes in je mailbox krijgt. Dit kan namelijk alleen maar nare situaties opleveren. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om een extra, nieuw mailadres aan te maken waarmee je de inschrijving regelt.

Het eerste contact op een seksdate

Wanneer je een seksdatingwebsite hebt gevonden en je zelf hebt ingeschreven kun je op zoek gaan naar een match. De eerste vraag is altijd ben je op zoek naar een man of een vrouw. Bij de meeste datingsites is het mogelijk om aan te geven waar je op valt, waar hij of zij vandaag mag komen en hoe oud je match mag zijn. Dit scheelt al een hoop zoekwerk, want de site zoekt matches die aan jouw voorkeuren voldoen. Scroll door de profielen die de site voor jou heeft geselecteerd en maak een keuze. Oké, we weten het is moeilijk, maar kies een match uit die je aanspreekt. Hierna kan het contact gelegd worden. De meeste sites hebben tegenwoordig een chat functie en anders kan het door middel van een berichtje. Begin niet direct met “wil je seks”, want dit kan erg afstotend zijn. Ondanks dat je allebei op de site bent met het zelfde doel, is het toch prettig iemand een beetje te leren kennen om te zien of de klik er ook echt is. Anders word het wel een heel saai avondje.

” Il note un article de 2003 qui suggérait également que les problèmes sexuels pouvaient être corrélés à la manière dont les hommes, comme les femmes, se comportaient sexuellement. Laila et Tiefer soutiennent que les changements de sexe website devraient être pris en compte lors de l’évaluation de la dysfonction sexuelle masculine et féminine.

Meer dan 1 seksdate

Natuurlijk kun je met meerdere dames of heren tegelijk een praatje maken. Er is geen regel die zegt dat dit niet mag. Maak alleen niet alle afspraken tegelijk. Ga eerst voor 1 match, word dit niets dan kun je altijd nog naar een volgende gaan, maar wees wel oprecht geïnteresseerd in 1 persoon. Probeer eerst ook te achterhalen wat iemands echte intenties zijn. Het is namelijk erg vervelend als er na een gezellige avond ineens een stalker aan je deur staat die dacht dat jij toch meer in hem zag dan alleen een avondje sexen. Dit kun je voorkomen door voordat je afspreekt eerst hier heel duidelijk over te zijn en de keuze aan de ander over te laten, of de date doorgaat of niet.

Missie volbracht?

En dan is de avond daar, jullie gaan op date. Hoe en wat dat mag je zelf bepalen. Ga je eerst wat eten of spreek je direct thuis af om zonder kleren de deur open te doen? De keuze is aan jullie. Wanneer je een zeer geslaagde avond hebt gehad is het natuurlijk verstandig om hier nog even over na te praten. Dit hoeft niet perse de zelfde avond, maar doe het wel. Desnoods via de chat van de website. Wees duidelijk naar elkaar toe wat je ervaring was en of je hier mee verder wil. Voor de een zal het bij deze ene avond blijven, de ander ziet er misschien wel een langere seksrelatie in. Maar ook als het meer dan dat ter weeg heeft gebracht, praat er over. Niets is zo vervelend als na een hete nacht niets meer van de ander te horen. Je houdt daar een gevoel van gebruikt aan over en dat is niet de bedoeling toch? Geniet en kijk er met plezier op terug!

4 thoughts on “Seksdate regelen met elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *