• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 23 December 2019
Hoe vul ik mijn profiel in?
0 Comments

Wanneer je jezelf hebt aangemeld op een datingsite, is de volgende vraag die jij jezelf moet stellen, wat vul ik in op mijn profiel. Het is natuurlijk de bedoeling om je ware liefde te vinden via één van deze datingsites. Een belangrijk aspect is het zorg dragen van een zo goed mogelijk ingevuld profiel.

Wat wel en niet in mijn profiel?

Een goed en volledig ingevuld profiel is enorm belangrijk om contact te krijgen met iemand die matcht met jouw verlangens naar meer. Door jou verlangens goed en uitgebreid in je profiel te beschrijven is het makkelijker een match te vinden. Jij wilt toch ook een match? Vertel in je profiel daarom zoveel mogelijk over jezelf. Wanneer je veel over jezelf vertelt, zal iemand een duidelijker beeld bij je krijgen. Door het juiste beeld te geven ben je gelijk dichter bij een date of misschien wel een seksdate.

Persoonlijke gegeven wel of niet?

Wat wij vooral willen afraden is het toevoegen van persoonlijke gegevens. Sommige datingsites hebben namelijk ook last van scam aanmeldingen. Scam aanmeldingen zijn andere leden die met slechte bedoelingen op een datingsite zitten. Vaak spreken ze gebrekkig Nederlands, en stellen veel persoonlijke vragen om zo achter belangrijke gegevens te komen. Letop! soms kun je door het geven van bepaalde informatie jezelf in de problemen brengen. Jij wilt toch ook veilig daten?

Hoe kleed ik mijn profiel aan?

Zorg ervoor dat je profielteksten zo aantrekkelijk mogelijk zijn. Dit niet zoals van “ik ben … en ik ben opzoek naar” maar maak er bijvoorbeeld van “Geweldig om hier te mogen zijn. Heb me aangemeld voor een leuke date, maar welke date meld zich voor mij?” Door je profiel te voorzien van speelse teksten, is vaak de eerste stap naar contact, en mogelijk naar meer gelijk gezet. Dus wanneer je profiel speels is opgebouwd, zal het spelen met elkaar ook veel sneller geregeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *