• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 23 December 2019
Opzeggen bij een datingsite. Hoe makkelijk?
0 Comments

Opzeggen op een datingsite? Dat kan voor veel mensen een probleem zijn. Door de vele datingsites en verschillende manieren van opzeggen is het soms moeilijk. Om toch een juiste weg voor het opzeggen te bewandelen hebben wij een paar tips voor je.

Help ik wil stoppen

Vaak is het bij een datingsite moeilijk om op te zeggen. Soms heb je een lidmaatschap op verschillende datingsites en het lukt je maar niet om er vanaf te komen. Dit komt vaak ook door de verschillende manieren die worden gehanteerd op een datingsite. Door deze verschillende manieren is het soms erg lastig om op te zeggen. Daarom is het vaak verstandig om voor het aanmelden de website te bekijken of er een manier van opzeggen wordt omschreven. Vooraf uitzoeken kan vaak voorkomen dat het een wir war wordt tijdens het doen van je opzegging.

Opzeggen via datecentrale

Op de website datecentrale kun je voor de wat grotere datingsites een opzegging via hun regelen. Je betaalt hier in September 2019 een eenmalige vergoeding van €3,49 per opzegging. Zo kun je via datecentrale opzeggen voor 50liefde, Lexa, Novamora maar ook Stedendating en Ourtime. Na uw aanvraag van de opzegging probeert datecentrale binnen 24 uur uw lidmaatschap te hebben opgezegd. U ontvangt dan ook per email een bevestiging van uw opzegging. Dus voorkom een wir war wanneer je bent aangemeld bij één van deze sites en laat datecentrale de opzegging voor jouw in orde maken.

Opzeggen echt niet mogelijk?

Natuurlijk zullen ze proberen jou je lidmaatschap te laten houden. Wanneer je wilt stoppen geven ze je een nog scherpere aanbieding, of proberen je te paaien met leuke extra’s. Trap hier vooral niet in want voor je het weet zit je vast aan een jaarabonnement die enkel naar een jaar pas opzegbaar is per maand. Voorkom dit en lees daarom voor het afsluiten van je lidmaatschap de algemene voorwaarden goed door. Een datingsite is verplicht om in de algemene voorwaarden op te nemen hoe je kunt opzeggen zonder dat het al te veel moeite gaat kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *