• info@welkeonlinedatingsites.nl
  • 3 May 2020
De 4 grootste afknappers bij online daten
2 Comments

Bij online daten komt best nog veel bij kijken. Hoe maak je een profiel aan, wat doe je wel en wat doe je niet? Er liggen vele valkuilen op de loer en om je te helpen deze zo snel mogelijk te herkennen hebben wij de grootste afknappers voor je op een rijtje gezet.

Het niet invullen van het profiel

Veel mensen die zich inschrijven vullen hun profiel niet of nauwelijks in. Hiervoor zijn diverse redenen te bedenken. Snel even verder willen klikken, denken ik doe het later wel en vergeten of gewoon niets van zichzelf bloot willen geven. Bedenk je dan dat dit profiel wel jouw eerste indruk is naar je toekomstige date. Iemand die niets tot weinig van zichzelf laat zien zal niet snel serieus genomen worden. Neem dus even de tijd om wat over je zelf te vertellen en vooral probeer hierin creatief te zijn.

Afknappers uit de oude doos

Bij de inschrijving van je profiel wordt er om een foto gevraagd. Zoals we net al zeiden wordt deze vaak over geslagen en als er dan toch een foto wordt geplaatst is het vaak eentje uit de oude doos. Helemaal fout! Plaats een recente foto want hoe ga je anders uitleggen dat toen je haar nog lang was en nu te kort? Wanneer het systeem een match maakt is het eerste waar iemand naar kijkt de geplaatste foto. Als deze totaal niet lijkt op wie je nu bent kan dit straks alleen maar teleurstellingen op leveren. Dus ook een grote afknappers.

Neem het hef in eigen hand

Wanneer je inschrijving voltooid is ga dan niet zitten wachten tot er een keertje iemand voorbij komt. Je gaat toch ook niet thuis zitten wachten tot iemand de eens aan je deurbel trekt? Nee, ga actief op zoek want door middel van het match systeem kun je op bijna elke datingsite wel een geschikte match vinden binnen een paar minuten.

Afknappers reageren nooit

Wanneer je een profiel tegen komt die je niet aan staat, reageer dan ook niet. Ook wanneer je een reactie krijgt van iemand die je niet aan staat, laat het over gaan. Niet iedereen heeft de zelfde wensen en behoeften als jou. Voor je het weet ben je in gesprek met iemand die je totaal niets vind ten waar je niet zo snel meer vanaf komt. Voorzichtigheid is dus geboden!

2 thoughts on “Afknappers bij online daten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *